Ir o contido principal

Non Conformidades máis frecuentes nos Establecementos Alimentarios de Galicia

Non Conformidades máis frecuentes nos Establecementos Alimentarios de Galicia

  • Nome : Non conformidades máis frecuentes nos establecementos alimentario¡s de Galicia
  • Definición: Agrupación das non conformidades máis frecuentes detectadas nos establecementos alimentarios de Galicia por medio da realización das actividades de control oficial respecto á normativa de aplicación.
  • Periodicidade: Anual
  • Marco: Plan de control da cadea alimentaria en Galicia, no ámbito das competencias da Consellería de Sanidade, que ten entre os seus obxectivos verificar e, no seu caso, mellorar o cumprimento da normativa de hixiene alimentaria e benestar animal nos establecementos alimentarios da Comunidade Autónoma de Galicia.

    Este plan galego enmárcase dentro do Plan Nacional de Control Oficial da Cadea Alimentaria 2021-2025 (PNCOCA).

Descargar CSVDescargar Excel
Ver filtros Ocultar filtros

Non Conformidades máis frecuentes nos Establecementos Alimentarios de Galicia