Ir o contido principal

Número de unidades de control non programadas realizadas (inspeccións)

Número de unidades de control non programadas realizadas (inspeccións)

  • Nome : Número de unidades de control non programadas realizadas (inspeccións).
  • Definición: Número de unidades de control (Inspeccións) realizadas anualmente nos establecementos alimentarios de Galicia de forma non programada.

    Recolle as distintas actuacións sobrevidas durante o ano, non programadas inicialmente, e debidas a distintos factores (denuncias, alertas, etcétera).

  • Periodicidade: Anual
  • Marco: Plan de control da cadea alimentaria en Galicia, no ámbito das competencias da Consellería de Sanidade, que ten entre os seus obxectivos verificar e, no seu caso, mellorar o cumprimento da normativa de hixiene alimentaria e benestar animal nos establecementos alimentarios da Comunidade Autónoma de Galicia.

    Este plan galego enmárcase dentro do Plan Nacional de Control Oficial da Cadea Alimentaria 2021-2025 (PNCOCA). 

Descargar CSVDescargar Excel