Ir o contido principal

B.1.1.8 Promoción da alimentación saudable

Duración
20
Opcións de duración
Horas
Modalidade
Preferentemente teleformación titorizada
Formación presencial
Obxectivo principal

Coñecer os elementos e base dunha alimentación saudable para deseñar accións de promoción das mesmas.

Obxectivos específicos
  • Identificar os compoñentes asociados a unha alimentación saudable.
  • Elaboración de estratexias para promover unha alimentación saudable.
Contidos
  • Marco de actuación para a promoción da alimentación equilibrada.

  • Conceptos básicos sobre alimentación saudable.

  • Recomendacións de alimentación nas distintas etapas da vida.

  • A cesta da compra e alimentación saudable.

  • Cociña e alimentación saudable.

  • Liñas de promoción da alimentación saudable de eficacia demostrada.

Perfil da persoa participante
Persoal de xefatura
Persoal técnico
Competencias asociadas
Atención Á Cidadanía
Compromiso Ético E Social
Participación social
Promoción da saúde