Duración
5
Modalidade
Preferentemente telepresenza
Formación presencial
Teleformación autoformativa
Obxectivo principal
Coñecer as directrices e a metodoloxía da supervisión do Control Sanitario Oficial no ámbito da inspección de saúde pública co fin de mellorar o grado de implantación e a calidade do control sanitario oficial no ámbito da seguridade alimentaria e a sanidade ambiental.
Obxectivos específicos
- Coñecer o procedemento para realizar a supervisión do persoal que realiza control sanitario oficial.
- Detectar as areas de mellora durante a realización do control oficial de Saúde Pública co fin de adoptar medidas.
Contidos
Desenvolvemento da acción supervisora.
- Unidades supervisoras.
- Os métodos de supervisión.
- Criterios para a planificación da supervisión.
- Aspectos a supervisar e rexistro.
Medidas a adoptar polas unidades supervisoras.
Perfil da persoa participante
Persoal de xefatura
Persoal técnico
Competencias asociadas
Atención ás normas
Xestión Da Calidade