Duración
8
Modalidade
Autoformación
Obxectivo principal
Coñecer e comprender o Plan Nacional de Control Oficial da Cadea Alimentaria 2021-2025.
Obxectivos específicos
- Coñecer as súas bases e os sistemas de control oficial ao longo de toda a cadea alimentaria dende a produción primaria ata os puntos de venta comercial.
- Coñecer e comprender as diferentes actuacións de control oficial das diferentes administracións públicas españolas de maneira informativa fóra dos puntos 2.1, 2.3 e sobre todo o 2.2 que é o ámbito de actuación do servizo.
- Coñecer as responsabilidades da autoridade competente na planificación, control e adopción de medidas ante incumprimentos”.
Contidos
- O plan Nacional de Control Oficial da Cadea Alimentaria 2021-2025: principios orientadores, autoridades competentes.
- Control oficial da cadea alimentaria.
- Obxectivo de alto nivel 1.
- Obxectivo de alto nivel 2 (con especial atención aos 2.1, 2.2. e 2.3).
- Obxectivo de alto nivel 3.
- Obxectivo de alto nivel 4.
Perfil da persoa participante
Persoal de xefatura
Persoal técnico
Competencias asociadas
Planificación E Organización
Manexo e xestión da información